Search for a venue  

Capdevielle Traiteur moved to its new building

 

A year ago, Capdevielle Traiteur invested in a new building of 1900m² in Bruges.

The company moved during the spring, and all the teams took possession of its new workspaces.

This new 1100 square meters kitchen laboratory, much more spacious, has been ergonomically designed for the well-being of the staff. For example, with the installation of windows at each production station, to bring in natural light.

The commercial offices and the client areas have been designed and decorated by an interior design firm to bring modernity, and create a warm and pleasant atmosphere to all. This space now appears as a pleasant place to live for all employees.

Capdevielle Batiment
Capdevielle Salle_Dégustation4

Concerning the exteriors, the company has a ground of 7000 square meters, part of which will be used for an intelligent kitchen garden and a future chicken coop. This will recycle food waste and produce vegetables and herbs which will be redistributed to the members of the company.

With this new project, it is a new story that begins for Cadpevielle Traiteur!

CONTACT & INFOCAPDEVIELLE TRAITEUR